Jeugdtheater

Zelf werd ik gegrepen door het theater toen ik me had aangemeld voor het schooltoneel op mijn nieuwe middelbare school. Het was wennen op een nieuwe school, maar hier had ik lol in. En niet alleen dat, ik leerde er ook veel. Stemgebruik, lichaamstaal en bovenal durven en doseren. Aan de hand van de enthousiaste regisseur kreeg ik meer zelfvertrouwen. Deze ervaring is een belangrijke drijfveer in mijn werk met jongeren. Eerst als jongerenwerker en tegenwoordig als theatermaker wil ik via veiligheid, spelplezier en vertrouwen jongeren een podium bieden om zich te ontwikkelen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden:


TG Bink - Den Haag

Theatergroep Bink maakt samen met de spelers voorstellingen op maat, vaak een vertaling van een echte klassieker, zoals Hamlet van Shakespeare.
Uitgangspunt is spelplezier.
Inzet de kwaliteiten en talenten van de spelers, waardoor we na een seizoen hard werken met trots een eigenzinnige voorstelling kunnen spelen.

Opdrachtgever: de ouders


New Kids on the Block - Delft

Samen met 13 bruisende nieuwe jonge Nederlanders, dansdocente Amira Arawi en muziekdocent Farid Benkmill maakten we in één week de korte voorstelling New Kids on the Block. 
Rayan uit Syrië: ‘Als je weg moet uit je land is opeens alles verandert. Dat is moeilijk. Maar weet je, het leven stopt niet, het gaat door.’

Opdrachtgever: Rietveldtheater